Umbraco Administrationssystem

Umbraco CMS (herefter Umbraco) er ”content management” delen af din hjemmeside, hvorfra du kan bygge din hjemmeside op og styre alt indholdet. Dvs. oprette nye sider, skrive nye tekster, rette i eksisterende tekster m.v. Herunder kan du se forskellige screenshots fra det brugervenlige system.

undefined


Herover:
Umbraco CMS er bygget op lidt som du kender det fra Word eller Stifinder. Øverst til venstre har du dine sider. Under dem, dine sektioner - Indhold - Filer - Billeder osv. Og til højre er dit område hvor du redigere dit indhold.

undefined

Herover:
Når du skal redigere en side, klikker du på den i øverste venstre sektion. Herefter får du de felter som kan udfyldes. Indtast og tryk på den lille Gem og udgiv knap. Så er din side opdateret.

undefined

Herover:
De sider du kan redigere indeholder KUN de elementer som du skal bruge. Det vil sige, der ligger ikke en masse felter og andet, som du ikke må redigere. Der er udelukkende de felter, som hører til den sektion du arbejder med.

undefined

Herover:
I media sektionen kan du ligge billeder, filer og dokumenter, som kan linkes til og bruges på siden. Det er super nemt at tilføje nye filer og du kan sagtens hente en hel mappe af gangen.

BLIV RINGET OP