Vi støtter

Vi støtter gerne en lys idé eller et godt formål.

Vi støtter gerne op om lyse idéer, og vi synes, det er vigtigt at have en holdning til vores samfund. Derfor er vi blandt andet sponsor for Silkeborg IF Invest A/S, Badeanstalten SilkeborgSilkeborg Står SammenSKS Silkeborg og Musikstarter.

Har du et projekt, som du mener giver mening, vi skal støtte op omkring, så skriv en mail på info@attityde.dk

Silkeborg IF Invest A/S

Vi er stolte af at være sponsor i Silkeborg IF invest A/S.

Som erhvervsdrivende i Silkeborg finder vi det helt naturligt, at vi støtter op om den lokale sport og dermed også byen bedste fodbold hold.

Ud over vores sponsorat og et kanon godt samarbejde med Silkeborg IF Invest, har vi i 2008 været så heldige at arbejde sammen med dem omkring lanceringen af en helt ny hjemmeside. En opgave, der blev lagt stor vægt på, og som vi har høstet stor ros for, både i SIF og fra eksterne brugere.

Som to "gamle" fodboldinteresserede følger vi selvfølgelig Silkeborg IFs udvikling, og vi er som regel at finde på lægterne til hjemmekampene på Silkeborg stadion.

Du kan læse mere om Silkeborg IF Invest her

Musikstarter

I samarbejde med Nephew, Ungdomsringen og Bikubenfonden har vi sponsoreret et website til Musikstarter. 

Musikstarter er musikkens svar på fodboldskolerne og tager udgangspunkt i en uge i efterårsferien, hvor der afholdes camps for unge mellem 13-18 år rundt om i landet. Vi elsker musik og har selv spillet i mange år og derfor var det et naturligt skridt, at støtte op om det gode projekt. 

Læs mere om Musikstarter her

Bliv ringet op af Karsten

Skriv dine oplysninger og bliv kontaktet af kontaktchef Karsten Gråbæk i dag.


Karsten Gråbæk
BLIV RINGET OP