Facebook annoncering

Effektiv og målrettet Facebook annoncering

Mød dine kunder på de sociale medier igennem stærk eksponering og den rette annoncering.

Styrk Dit Brand (1)

FEATURED

Øg dit salg og styrk dit brand

Facebook annoncering giver dig mulighed for at målgruppesegmentere, og være der, hvor dine kunder er. Med den rette annoncering får du flere interaktioner, mere eksponering og målbare resultater.

Vi hjælper dig med både strategi, indhold og eksekvering. Vi kigger på din virksomhed og sørger for at optimere din indsats med udgangspunkt i din overordnet digitale kommunikation.

Klar Parat

Vi går hele vejen..

Annoncering på Facebook kræver en rød tråd i din markedsføring for at sikre de bedste resultater. Det er alt fra den tekniske opsætning, til valgte kampagnetyper, målgrupper og udarbejdelse af indhold, her hjælper vi hele vejen og sørger for, at det er gennemført.

kursus i facebook annoncering

Kursus

Vi tilbyder også 1-til-1 kurser i Facebook annoncering eller komplet målgruppeanalyse, monitorering og kampagnestyring. Mulighederne er mange – sammen finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

Vores
Cases

Alle cases

College360

Hjemmeside

College 360

Branding og event i Jysk Arena

Vis case

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case

Bilinfo

Hjemmeside

Bilinfo

Mere end 500 hjemmesider til danske bilforhandlere

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke