Case

Fra rodet hjemmeside til brugervenlig kundeoplevelse

Dato

2021

Kunde

Agilease

Ydelser

Facebook annoncering, Google Ads, Hjemmeside

Introduktion

Ønsket om en sikker handel

Da vi mødte Agilease første gang, var de udfordret på flere områder. Deres hjemmeside var rodet, og den havde en uoverskuelig navigation, som forvirrede mere end den gavnede.

Beskrivelserne på deres biler var gentagende, hvilket ikke skabte værdi for kunderne.

Agilease var også i tvivl om deres WordPress-hjemmeside var sikker nok at tilgå, når kunderne skulle uploade et billede af deres kørekort eller sundhedskort. 

Helt overordnet trængte Agilease' hjemmeside til en kærlig hånd og en genopfriskning. Så det var bare med at komme i gang.

Agilease Case Image

Resultater

Gode brugervenlige løsninger og færre omkostninger

Agilease har fået mere for pengene i forhold til markedsføring på Google. I løbet af en tre måneders periode faldt deres omkostninger til Google Ads med 34,71 %. Derudover faldt deres CPC med 30,52 % og de opnåede 149 konverteringer og flere opkald fra potentielle kunder.

Agilease er blevet ovenud tilfredse med designet og med den nye brugervenlige hjemmesideløsning. Desuden har vi skabt en løsning, som både giver brugerne en mere tryg oplevelse, og som giver dem  alle de informationer de skal bruge for at træffe valg om deres nye leasingbil. Vi arbejder desuden med at højne kvaliteten og udtrykket på deres sociale medier.

Se Agilease-hjemmesiden

Udviklingen går stærkt i et leasingfirma som Agilease

Derfor indgik vi i december et samarbejde med Attityde om at varetage flere af vores løsninger digitalt og på de sociale medier. Attityde har leveret et rigtig flot, moderne website, der lever fuldt ud op til de idéer og ønsker vi selv havde i tankerne - stilrent og overskueligt for vores kunder. Hele processen blev håndteret yderst professionelt. Ligeledes er Attityde behjælpelig med SEO, Google Adwords og Facebook- annoncering - vi har kun ros til Attityde, og vi glæder os til et fremtidigt samarbejde.

Lise Nautrup

Marketingkoordinator, AGIlease

Vores
Cases

Alle cases

Siim Baad og Motor

Hjemmeside

Siim Båd & Motor A/S

Flere henvendelser direkte til sælger

Vis case

Autocentrum Odense

Hjemmeside

Autocentrum Odense

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Vis case

KM Bilsalg

Hjemmeside

KM Bilsalg

Mere salg med ny hjemmeside

Vis case