Case

Fra rodet hjemmeside til brugervenlig kundeoplevelse

Dato

2021

Kunde

AGIlease

Ydelser

Facebook annoncering, Google Ads, Hjemmeside

Introduktion

Ønsket om en sikker handel

Da vi mødte AGIlease første gang, var de udfordret på flere områder. Deres hjemmeside var rodet og derudover havde den en uoverskuelig navigation, som forvirrede mere end den gavnede.

Beskrivelserne på deres biler var gentagende, hvilket ikke skabte værdi for kunderne.
AGIlease var også i tvivl om deres WordPress hjemmeside var sikker nok at tilgå for kunderne, når de skulle uploade et billede af deres kørekort eller sygesikring.
 Helt overordnet trængte deres hjemmeside til en kærlig hånd og en genopfriskning. Så det var bare med at komme i gang.

Agilease Case Image

Resultater

Gode brugervenlige løsninger og færre omkostninger

AGIlease har fået mere for pengene i forhold til deres markedsføring på Google. I løbet af en tre måneders periode faldt deres omkostninger til Google Ads med 34,71 %. Derudover faldt deres CPC med 30,52 % og de opnåede 149 konverteringer og flere opkald fra potentielle kunder.

AGIlease er blevet ovenud tilfredse med deres nye design samt deres nye brugervenlige website løsning. Derudover har vi skabt en løsning, som både giver kunderne en mere tryg brugeroplevelse og giver dem de informationer, de skal bruge, for at træffe et valg om deres nye leasingbil. Vi arbejder desuden med at højne kvaliteten og udtrykket på deres sociale medier.

Udviklingen går stærkt i et leasingfirma som AGIlease

Derfor indgik vi i december et samarbejde med Attityde til at varetage flere af vores løsninger digitalt og på de sociale medier. Attityde har leveret én rigtig flot moderne website, der lever fuldt ud op til de ideer og ønsker vi selv havde i tankerne - stilrent og overskuelig for vores kunder. Hele processen var håndteret yderst professionelt. Ligeledes er Attityde behjælpelig med SEO, Google Adwords og facebook annoncering - vi har kun ros til Attityde, og vi glæder os til et fremtidigt samarbejde.

Lise Nautrup

Marketingkoordinator, AGIlease

Vores
Cases

Alle cases

Specialbutikken

Hjemmeside

Specialbutikken

Fysisk forretning med digital synlighed

Vis case

Bradals Produkthandel

Hjemmeside

Bradals Produkthandel

Bradals Produkthandel

Vis case

Maier Laser & Skin

Hjemmeside

Maier Laser & Skin

En hjemmeside til at matche den lægefaglige kvalitet

Vis case