Case

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Dato

2020

Kunde

Autocentrum Odense

Ydelser

Hjemmeside

Opgaven

Modernisering af 3. generation

Autocentrum Odense skulle i samarbejde med Bilinfo køres i stilling med moderne website og tredjepartsintegrationer.

I samarbejde med Bilinfo

Specialister i bilbranchen

Via vores samarbejde med Bilinfo kørte vi Autocentrum Odense i stilling til et moderne website, og vi kan lige så godt sige det som det er: Janteloven har ikke eksistensberettigelse, når det gælder Attitydes kendskab til bilbranchen.

Vi er specialister på dette område og producerer årligt hundredevis af hjemmesider til bilforhandlere – både skabelonløsninger og unikke sider. Morten Frederiksen fra Autocentrum Odense tog den unikke vej. Han søgte en udbyder, der kom rundt om hele den firhjulede gesjæft og gjorde virksomheden køreklar til en digital fremtid.

3. generation

Sætter en ære i at yde god kundeservice

Trænger du til nye hestekræfter, kan du trygt besøge Autocentrum Odense, der er et familieforetagende med godt 50 år på bagen. Nu sidder 3. generation ved rattet, og de sætter en ære i at yde god kundeservice. Handel med nyere brugte biler, samt biler fra både ind- og udland, kræver et tidsvarende website – et der gør dig som kunde i stand til at navigere i biljunglen.

Attityde tog turen til fine Fyn og havde en god dialog med indehaver Morten, fordi for os er det alfa og omega at få afdækket kundens forretning.

Design og UX

Nyt motorrum med muligheder

Vi kom med et oplæg med alt hvad det indebærer i forhold til brugergrænseflade, design og UX generelt; groft sagt hvem, hvad og hvorfor, vi og kunden gør, som vi gør, i opbygningen. Vi forholder os til kundens produkt og hvad de ønsker at signalere. Vi tog derfor ikke køre-, men arbejdshandskerne på.

Dialogen har siden været minimal, men intet nyt er i dette tilfælde godt nyt og frem for alt: Sitet funker for såvel kunderne som Autocentrum Odense.

Vores
Cases

Alle cases

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

KM Bilsalg

Hjemmeside

KM Bilsalg

Mere salg med ny hjemmeside

Vis case

Rødgaard Ejendomme

Hjemmeside

Rødgaard Ejendomme

Ny hjemmeside til boligudlejer

Vis case