Case

Bradals Produkthandel

Dato

2017 - 2021

Kunde

Bradals Produkthandel

Ydelser

Hjemmeside, Koncept, Søgemaskineoptimering, Digital strategi, Facebook annoncering

Opgaven

Skrot er vejen frem hos Bradals Produkthandel

Digital strategi kræver kontinuerlig udvikling. Den viden er blevet understreget i vores samarbejde med Bradals Produkthandel, som for blot 3 år siden fik en skræddersyet hjemmeside og en køreplan for digital markedsføring på Facebook.

Det er nu tid til at få kigget den efter i sømmene. Samspillet mellem Bradals privat- og erhvervskunder i digital henseende kalder på et løft.

Lidt historie

Stolte skrotfolk

”Skrot”? Det er sådan noget med en propfuld trailer en søndag formiddag, som mænd i skriggule dragter tager sig af – eller er det nu også så simpelt? Ikke hos familievirksomheden Bradals Produkthandel – nok er skrot som udgangspunkt en gammeldags branche, men Thomas, som i dag står i spidsen, sørger for at tingene følger med et moderne samfund.

I hans farfars tid brugte man økser til ophug af biler, hvor Thomas og hans team i dag har skrotsaksen ”Jytte.” De tonstunge skibs- og vognlad bliver fyldt med skrot med et logistisk og miljømæssigt forsvarligt blik. Alle opgaver for private som erhverv går Bradals ansatte til med smil, flid og servicemindedhed.

Unik webintegration

Sælg passionen

Skroteventyret mellem Bradal og Attityde begyndte i 2018 og kom sig af et behov for at finde en udbyder, der kunne varetage hele det tekniske, markedsføringsmæssige maskinrum.

Det centrale dengang var at styrke arbejdsgangen, hvilket vi bl.a. gjorde gennem udvikling af en webintegration, så kunderne let kunne aflevere skrot og pengene passede.

Det skulle være slut med løse lapper og indforståethed blandt de ansatte om skrotarbejdets gang. Skrot er en passion for Bradal og det handlede for Attityde om at udtrykke dette på deres digitale platform.

Et moderne resultat

Lettere arbejdsdag, mere konkurrencestærk

Attitydes indsats og løbende sparring med Bradal har båret frugt. Bradals Produkthandel fremstår nu som det, de er: En moderne virksomhed med tjek på tingene og som står stærkt i konkurrencen. Kunderne kan vide sig sikre på skrotprisen og glider let igennem på vægten ved at være registrerede på forhånd. Samtidig fik Bradal en toptunet hjemmeside med den information, kunderne og Bradal-teamet selv har brug for – selvfølgelig pakket pænt ind i et visuelt design.

Der blev tænkt skrot på en ny måde ved at tage nuværende og potentielle kunder med på skrotrejsen via en droneflyvning på Fredericia havn og sorteringspladsen i Silkeborg. Vi gjorde det konkret på markedsføringsdelen, og gav på den måde plads til at Bradals Produkthandel kunne koncentrere sig om det, de er gode til – nemlig selve skrotprocessen.

Aktuelt kigges der på, om vi kan aflaste yderligere bl.a. vha. en klarere opdeling mellem privat- og erhvervskunder, ligesom vi hjælper dem med at klarlægge en strategi for, hvilke sociale platforme, der er meningsfulde for en virksomhed som Bradal.

Vores
Cases

Alle cases

Grejsdalens efterskole

Digital markedsføring

Grejsdalens efterskole

Forudseende branding, der sikrer en stabil efterskole

Vis case

Jakobskolen

Hjemmeside

Jakobskolen

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Vis case

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case