Case

Danmarks største udvalg af B&O

Dato

2007 - 2021

Kunde

Bremdal radio

Ydelser

Hjemmeside, Koncept, Søgemaskineoptimering, Digital strategi, Facebook annoncering

Opgaven

Mange års samarbejde

Attityde har i mange år været på hold med Bremdal og varetager hele deres online platform fra Google til Facebook. Formålet er i bund og grund enkelt: Vi skal ramme eksisterende og potentielle kunder i et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Bremdal Case02

Lidt historie

Størst på B&O i Danmark

Bremdal Radio & TV er kendetegnet ved godt købmandsskab, høj faglighed og 43 års indgående B&O-ekspertise. Bremdal sælger nyt og brugt B&O i hele landet. De er en del af Expert-kæden og tilbyder derigennem et bredt udvalg af IT, radio-/TV, foto- og GPS-udstyr.

Bremdal Case01

Samarbejdet

Digitalt samspil

Attityde har i mange år været på hold med Bremdal og varetager hele deres online platform fra Google til Facebook. Formålet er i bund og grund enkelt: Vi skal ramme eksisterende og potentielle kunder i et stadigt mere konkurrencepræget marked. Vi står som digital sparringspartner klar til at gribe boldene og gøre dem til virkelighed.

Resultatet

Et klart udbytte

Siger vi B&O, vil mange sige luksusbrand, og det kræver en ekstra markedsføringsindsats i takt med flere spillere inden for salg af elektronik. Foreningen mellem Expert og Bremdal skal også tænkes ind ligesom det tekniske aspekt i at holde rede på mere end 11.000 varer på webshoppen. Attityde vækster Bremdal Radios omsætning gennem målrettet annoncering. 

Vores
Cases

Alle cases

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case

Rødgaard Ejendomme

Hjemmeside

Rødgaard Ejendomme

Ny hjemmeside til boligudlejer

Vis case

ACG Byg

Hjemmeside

ACG Byg

Bæredygtig tømrer ønsker online synlighed

Vis case