Case

Branding og event i Jysk Arena

Dato

2017 - 2021

Kunde

College 360

Ydelser

Hjemmeside, Koncept

Opgaven

Et stort anlagt kickoff

I tæt kompagniskab med Blikfang og Anita Dalsgaard lancerede vi i efteråret 2017 det nye navn College360. Et stort anlagt kickoff på fusionen mellem Teknisk Skole Silkeborg og Silkeborg Business College.

College 360 Case03

Event og lancering

Branding var med til at sætte College360 på landkortet

Eventet og en efterfølgende brandingkampagne var med til at sætte College360 på landkortet. Selvom eventet skulle løbe af stablen på forholdsvis kort tid, valgte vi at arbejde med kommunikationsstrategien sideløbende for at sikre sammenhæng og de langsigtede ambitioner.

College 360 Case01

Forløb og strategi

En omfattende webløsning

Vi har lavet en omfattende webløsning, og Blikfang står bag deres visuelle identitet. Derudover har College360 gennemgået Anitas rådgivningsforløb, hvor vi mødes en gang om måneden for at optimere på content og sikre eksekvering af strategien.

En varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Attityde til alle, der står over for en markedsføringsudfordring. Vi har konkret fået en flot og velfungerende løsning i forhold til en kompleks hjemmeside og en reklamefilm, men i løbet af vores samarbejde har vi været i dialog om mange andre samarbejdsprojekter, og jeg føler mig overbevist om, at Attityde kan byde professionelt ind på de langt de fleste af dem. Det er ikke det sidste projekt, vi har lavet sammen med Karsten & Co.

Mette Sørensen Djaba

Udviklingschef, College 360

Vores
Cases

Alle cases

Sand Jensen

Hjemmeside

Sand Jensen Automobiler A/S

Løbende udvikling og optimering

Vis case

HDY Business

Hjemmeside

HDY Business

Ny unik virksomhed under udvikling

Vis case

Agilease

Hjemmeside

Agilease

Fra rodet hjemmeside til brugervenlig kundeoplevelse

Vis case