Case

Branding og event i Jysk Arena

Dato

2017 - 2021

Kunde

College 360

Ydelser

Hjemmeside, Koncept

Opgaven

Et stort anlagt kickoff

I tæt kompagniskab med Blikfang og Anita Dalsgaard – lancerede vi i efteråret 2017 det nye navn College360. Et stort anlagt kickoff på fusionen mellem Teknisk Skole Silkeborg og Silkeborg Business College.

College 360 Case03

Event og lancering

Branding var med til at sætte College360 på landkortet

Eventet og en efterfølgende brandingkampagne var med til at sætte College360 på landkortet. Selvom eventet skulle løbe af stablen på forholdsvis kort tid, valgte vi at arbejde med kommunikationsstrategien sideløbende, for at sikre sammenhæng og de langsigtede ambitioner.

College 360 Case01

Forløb og strategi

En omfattende webløsning

Vi har lavet en omfattende webløsning, og Blikfang står bag deres visuelle identitet. Derudover har College360 gennemgået Anitas rådgivningsforløb, hvor vi mødes en gang om måneden for at optimere på content og sikre eksekvering af strategien.

En varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Attityde til alle, der står over for en markedsføringsudfordring. Vi har konkret fået en flot og velfungerende løsning i forhold til en kompleks hjemmeside og en reklamefilm, men i løbet af vores samarbejde har vi været i dialog om mange andre samarbejdsprojekter, og jeg føler mig overbevist om, at Attityde kan byde professionelt ind på de langt de fleste af dem. Det er ikke det sidste projekt, vi har lavet sammen med Karsten & Co.

Mette Sørensen Djaba

Udviklingschef, College 360

Vores
Cases

Alle cases

College360

Hjemmeside

College 360

Branding og event i Jysk Arena

Vis case

Godskesen A/S

Digital forretningsudvikling

Godskesen A/S

Godskesen A/S En skræddersyet løsning

Vis case

Young Avenue

Digital markedsføring

Young Avenue

Vækst med løbende SEM og Facebook

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke