Det kører i Google for Din Køreskole

Kunde: Din køreskole
Type: Søgemaskineoptimering
Leverancer: Hjemmeside , Søgemaskineoptimering

Der er fart på hos Din Køreskole, som både har lokaler i Viborg og Silkeborg. Din Køreskole henvendte sig til os, da de havde som mål om at nå topplaceringerne i Googles organiske søgeresultat. 

Der er fart på 

Din Køreskole har køreskole i både Viborg og Silkeborg.

Din Køreskole ejes af Dorthe Linå og Michael Aaby som har mange års erfaring, som kørelærer og brænder for deres fag. De motiveres af at være med til at give unge som gamle deres nyerhvervet kørekort. Særligt som ung er det for mange en længeventet drøm der går i opfyldelse. På trods af deres veletableret navn, søger mange på Google, når de skal erhverve eller genervherve sig et kørekort.

Dorthe og Michael var der fyldt bevidst om, at der skulle gøres en indsats her for at sørge for at de bliver valgt.

Langsigtet strategi

Hos Attityde kiggede vi deres hjemmeside og branche i dybden for at sørge for, at vi valgte den helt rigtige strategi til dem. Det betød at vi valgte at give dem en ny hjemmeside i Silkeborg for at sikrer den helt rigtig struktur med nøje udvalgte søgeord. Hertil blev der lagt en linkbuilding strategi for at supplere den nye hjemmeside.

Nr. 1 på Google

Målet med vores samarbejde var selvfølgelig at øge mængden af trafik til hjemmesiden – med henblik på at øge tilmeldingerne.

Din Køreskole ligger i dag i topplaceringerne i Googles organiske søgeresultat.

Har du en idé eller udfordring? Så kontakt os
Tilmeld dig vores nyhedsbrev