Case

Godskesen A/S En skræddersyet løsning

Dato

2020

Kunde

Godskesen A/S

Ydelser

Hjemmeside, Søgemaskineoptimering, Digital strategi, Facebook annoncering, Professionelle Billeder, Professionel video, Grafisk identitet & branding

Opgaven

Kan en carport gøres sexet?

Med afsæt i en afklarende workshop, udarbejdede vi en digital strategi som er fundamentet for hele projektet. Herefter indgik vi i tæt dialog omkring design, features og funktionalitet og sparrer med kunden hele vejen i mål.

Samarbejde

Helt tæt på

I tæt samarbejde med kunden, har vi været hele vejen rundt - haft gode dialoger og udviklende samtaler omkring hvad den helt rigtige løsning er. Det har afledt en helstøbt løsning med fokus på det som er væsentligt for kunden - nemlig cases og visning af produkterne.

Resultatet

Den sad lige i skuret

Resultatet er en overskuelig, moderne og yderst funktionel hjemmesideløsning – der performer og spiller på alle parametre.

Vores
Cases

Alle cases

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

Godskesen A/S

Digital forretningsudvikling

Godskesen A/S

Godskesen A/S En skræddersyet løsning

Vis case

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke