Case

Ny unik virksomhed under udvikling

Dato

2022

Kunde

HDY Business

Ydelser

Hjemmeside, Grafisk identitet & branding

Introduktion

Et solidt fundament for nystartet virksomhed

Hvordan formidler man som ny virksomhed sin værdiskabelse til potentielle kunder?

Det var udgangspunktet for vores samarbejde med HDY Business. Indehaveren Henrik Dyre Pedersen ønskede at etablere et godt og robust fundament at bygge sin forretning ud fra og at vise potentielle kunder, hvad de kunne få ud af samarbejdet. Her kunne vi hjælpe ham godt på vej.

Hdy Case Foto

Processen

Grundig målgruppeanalyse og en tæt dialog

Vi skød samarbejdet i gang med nogle indledende møder, så vi kunne bygge fundamentet for formidlingen af kundens nyopstartede virksomhed.

Ved et målgruppeinterview fik vi dykket ned i HDY’s målgrupper, kundetyper og virksomhedens værdiskabelse. Derudover satte kunden ord på sine ydelser samt arbejdsprocesser, så vi fik de bedste forudsætninger for at kunne formidle dem til netop hans målgruppe.

Vi fik også taget hul på processen om at udvikle en grafisk identitet fra bunden. Vi blev enige med kunden om at udvikle et design, der både udstrålede professionalisme og enkelthed men samtidig udtrykte kundens store drive for at skabe tætte relationer med sine kunder.

På baggrund af den viden, vi fik indsamlet, udarbejdede vi et oplæg til hjemmesidens opbygning, herunder afsnittenes formål og indhold. Derefter holdt vi en tæt dialog med faglige input og løbende godkendelser fra kunden.

 

Glad og tilfreds kunde

Meget professionelt – meget servicemindede og meget imødekommende og behagelige mennesker at arbejde sammen med. Kan kun give min allerbedste anbefaling til Attityde.

Henrik Dyre Pedersen

Indehaver, HDY Business

Vores
Cases

Alle cases

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

Godskesen A/S

Digital forretningsudvikling

Godskesen A/S

Godskesen A/S En skræddersyet løsning

Vis case

HDY Business

Hjemmeside

HDY Business

Ny unik virksomhed under udvikling

Vis case