Case

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Dato

2020

Kunde

Jakobskolen

Ydelser

Hjemmeside, Webudvikling

Opgaven

En brugervenlig hjemmeside

Forældrene til børnene på Jakobskolen blev tidligere mødt af en forældet og uorganiseret hjemmeside, hvor de ikke kunne finde de informationer, de søgte efter. Nu kommer de ind på en moderne hjemmeside, hvor brugervenlighed og en gennemtænkt formidling af informationer står centralt, og hvor Jakobskolen fremstår som den moderne skole, den er.

Processen

Slut med frustrationer og ressourcekrævende løsninger

Vi slog hul på opgaven med nogle praktiske workshopøvelser, hvor vi sammen med Jakobskolen fik struktureret indholdet til den nye hjemmeside. Alt kom op til overvejelse: Vi tog stilling til, hvilke overflødige informationer, der skulle skæres fra, og vi fik sorteret og grupperet siderne, så de var logiske for både Jakobskolen og besøgere af hjemmesiden. Slutresultatet blev en moderne og brugervenlig hjemmeside.

Jakobskolen

Processen

En digital løsning for ledige elevpladser

Jakobskolen eftersøgte også en bedre løsning for at kunne gøre opmærksom på nye ledige elevpladser. Før i tiden var fremgangsmåden at hænge et banner ud foran skolen, så snart skolen fik en ledig elevplads. Det forudsatte naturligvis, at forældre, som ønskede en plads til deres barn, skulle være både hurtige og heldige at køre forbi skolen. Alt sammen noget, der kostede skolen unødvendige ressourcer og frustrerede forældre.

Attitydes løsning var naturligvis i den mere digitale ende: Vi udviklede en løsning på hjemmesiden, som viser et opdateret antal af de ledige pladser. Løsningen gjorde det både nemmere for Jakobskolen at formidle informationerne om de frie pladser og administrere en venteliste, og den gjorde det nemmere for forældrene at opdage de ledige pladser.

Vores
Cases

Alle cases

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case

Kornmod Realskole

Digital forretningsudvikling

Kornmod Realskole

Fra elevfald til venteliste

Vis case

Jakobskolen

Hjemmeside

Jakobskolen

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Vis case