Case

Mere salg med ny hjemmeside

Dato

2023

Kunde

KM Bilsalg

Ydelser

Hjemmeside

Introduktion

Mere salg og flere henvendelser

Jesper Mortensen og KM Bilsalg blev overtalt til at opgradere virksomhedens online-domæne til den nyeste CarskinGO-version. Det har man ikke fortrudt. Skiftet er gået uden dramatik, og kunderne strømmer til.

KM Bilsalg Mobil

Processen

Alt foregik bag facaden

Opgaven gik ud på at overflytte alt indhold fra KM Bilsalgs gamle hjemmeside på en gammel server til den nyeste version af CarskinGO hos Attitydes nye hosting-partner. Flytning af data og indhold stod Attityde for, og da alt var parat, gik den nye side online, mens den gamle blev lukket.

Den nye hjemmeside er lidt anderledes uden at være radikalt forandret. Designet har fået et løft. Det er kun naturligt, når nyt afløser gammelt. Men det foregår lige som før, når man skal ændre noget på hjemmesiden. Det er stadig simpelt.

Den virkelige bonus er én, man ikke kan se. Den ligger bag facaden – under kølerhjelmen, kan man sige. Den nye teknik bag hjemmesiden gør den hurtigere og mere søgemaskinevenlig. Mere sikker at besøge. Og det tæller, når man gerne vil findes af dem, der søger bil på nettet.

Vi har fået mange flere seriøse henvendelser. Vi har solgt flere biler.

Det er eksploderet, efter at vi har fået den nye hjemmeside. Vi har undersøgt det, og det kan kun være den nye side. Vi har fået mange flere henvendelser. Mange flere SERIØSE henvendelser. Vi har solgt flere biler.

Jesper Mortensen

Indehaver, KM Bilsalg

KM Bilsalg Laptop (2)

Resultatet

Flere henvendelser, øget bilsalg

Resultatet har ifølge indehaver Jesper Mortensen været så overvældende, at han en morgen ringede til Attityde for at fortælle om det: ”Det er simpelt hen eksploderet, efter at vi har fået den nye hjemmeside. Vi har siddet sammen på kontoret og undersøgt det, og det kan kun være den nye side.

”Vi har fået mange flere henvendelser. Mange flere seriøse henvendelser. Og vi har solgt mange flere biler.”

Den nye online-motor viser således sit værd ved at tjene investeringen hjem i form af øget salg. Det tyder på to ting: Teknikken virker, og siden er brugervenlig.

”Jeg plejer ellers kun at ringe, når jeg skal brokke mig over noget. Men nu blev jeg altså nødt til at ringe for at give ros. Det er kun på sin plads, når det er fortjent”, griner Jesper Mortensen.

KM Bilsalgs hjemmeside

Baggrund

Bil til hele familien

KM Bilsalg ligger i det nordlige Silkeborg og forhandler brugte biler til hele familien. Firmaet har eget værksted, som kan udføre alle reparationer, og hvor salgsbiler kontrolleres og klargøres. Det giver kunden fuld gennemsigtighed og en tryg bilhandel.

Vores
Cases

Alle cases

ACG Byg

Hjemmeside

ACG Byg

Bæredygtig tømrer ønsker online synlighed

Vis case

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

Sand Jensen

Hjemmeside

Sand Jensen Automobiler A/S

Løbende udvikling og optimering

Vis case