Case

Ny hjemmeside til bilforhandler - integreret med Bilinfo

Dato

2022

Kunde

LBA Biler

Ydelser

Hjemmeside

Introduktion

Bilforhandler vælger CarskinGO - igen

LBA Biler er en velrenommeret bilforhandler med speciale i brugte biler til erhverv. Med 29 års erfaring i branchen ved man hos LBA Biler hvad man vil have. Det er blandt andet en hjemmeside med CarskinGO-funktionalitet fra Attityde.

LBA Rød Bil

Processen

Tillid og tryghed var afgørende

CarskinGOs vigtigste funktion er integrationen med Bilinfo. En bilforhandler behøver blot at oprette sine biler hos Bilinfo. Så bliver de automatisk oprettet på forhandlerens egen hjemmeside. Det samme gælder, når en bil er blevet solgt og fjernes fra Bilinfo.

For Lars Bo Andersen, som er indehaver, er det tekniske bag hjemmesiden vigtigt. Med et CarskinGO-abonnement opdateres LBA Bilers hjemmeside løbende med nyeste funktioner og sikkerhed. Man har ikke oplevet nogen gener ved at opgradere til den seneste version af CarskinGO.

Lars og LBA Biler har gennem flere år været kunde hos Attityde. Samarbejdet har skabt en tillid til, at Attitydes løsninger fungerer efter hensigten. Den tillid var en afgørende årsag til, at Lars investerede i den nyeste version af CarskinGO. Han ville gerne have noget, han følte sig tryg ved.

314672224 2227417057439794 4241627356847680219 N

Resultatet

Altid opdateret udvalg af biler

Resultatet er en hjemmeside, som er pålidelig og sikker. Den gør fortsat hvad den skal: nemlig være virksomheden ansigt online, præsentere dens ydelser og vise det aktuelle udvalg af biler.

Det vigtigste for LBA Biler er, at teknikken spiller, så udvalget af biler er opdateret. Det giver en god oplevelse for kunder, som surfer biler online, før de opsøger forhandleren. Det frigiver tid blandt virksomhedens medarbejdere, som kan fokusere på deres kerneopgaver og yde god service.

LBA Bilers hjemmeside

Baggrund

Den bedste service til erhverv

LBA Biler er en sjællandsk bilforhandler fra Roskilde, som er specialereset i salg af brugte biler til erhverv.

Lars Bo Andersen og hans virksomhed har været kunder hos Attityde i en årrække og har brugt de tidligere versioner af CarskinGO til at lette bilsalget via integrationen med Bilinfos database.

Den vigtigste mission for LBA Biler er at tilbyde kunderne den bedst mulige service og en bilhandel, hvor aftalerne bliver overholdt.

Virksomheden er medlem af foreningen DBFU, hvilket giver kunderne ekstra dækning hos Brugtbilsgarantifonden. Desuden har LBA Biler iværksat en række tiltag for at drive forretningen miljørigtigt og flere gange opnået Arbejdstilsynets grønne smiley.

Vores
Cases

Alle cases

Jakobskolen

Hjemmeside

Jakobskolen

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Vis case

Bradals Produkthandel

Hjemmeside

Bradals Produkthandel

Bradals Produkthandel

Vis case

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case