Scroll videre———
Cookies & Privatlivspolitik

Om Cookies & Privatlivspolitik

Hos Attityde.dk anvender vi primært cookies til at optimere vores webside og dets funktioner, så vi kan forbedre din brugeroplevelse på siden. Nedenfor kan du læse mere om vores formål med brugen af cookies på vores webside, hvilke cookies vi benytter samt hvordan du sletter dem.

Hvad er cookies?

Cookies bliver anvendt på stort set alle websider for at optimere din oplevelse på siden.

Hvad er en cookie egentlig? En cookie er en lille tekstfil, som vores webside gemmer på din computer, tablet, smartphone eller lignende, når du besøger vores webside. Formålet med cookies er at websiden kan genkende dig, ikke som bruger, men din computer ved tilbagevendende besøg. Det betyder at cookies gemmes i din webbrowser og samler information om din færden på websiden, såsom hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Derfor samler cookies ingen personlige oplysninger (som dit navn, adresse eller lignende) om dig. Cookies anvendes overvejende til at udarbejde statistik over din anvendelse af websiden.

En cookie kan derfor ikke indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hvordan blokerer og sletter jeg cookies?

Du har altid mulighed for at slette cookies på din computer eller mobile enhed ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. I de fleste browsere kan dette gøres ved at vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje Attityde.dk til listen over de websider, du ønsker at blokere cookies fra. Under internetindstillinger kan du ligeledes slette individuelle cookies eller de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du indstiller din browser til at blokere cookies, skal du dog være opmærksom på, at der kan være funktioner og services på vores webside, som du måske ikke kan gøre brug af.

Vejledning til sletning af cookies:

Her kan du finde forskellige guides til, hvordan du kan slette dine cookies på i de forskellige browsere og smartphones:

Hvilken type cookies lagrer vi, og hvad bruger vi dem til?

Hos attityde.dk anvender vi cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet – denne type cookies anvender vi, så vi kan huske dine præferencer. Eksempelvis om du har accepteret cookies eller ej.
Trafikmåling og besøgsstatistik – denne type cookies bruger vi primært til at forbedre vores websides indhold og navigation, så vi hele tiden kan optimere vores side i forhold til design, brugeroplevelse og effektivitet.
Individuelt målrettet annoncering – denne type cookies bruges overvejende til at vise dig annoncer, som vi formoder er mest relevante for dig. Dette kan eksempelvis være bannerannoncering på andre websider.

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du har givet os samtykke hertil. Ligesom vi aldrig indsamler personoplysninger, uden at du selv har samtykket i at give os disse oplysninger, eksempelvis i forbindelse med registrering, etablering af ny webside, tilmelding af nyhedsbrev med videre. I den forbindelse kan vi indsamle oplysninger såsom navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Vi gør udelukkende brug af dine personoplysninger til at udføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, eksempelvis et køb. Derudover kan oplysningerne bruges til at få et større kendskab til dig og de øvrige brugere på websiden. Denne brug kan eksempelvis omfatte undersøgelser og analyser, som har til formål at forbedre vores produkter, tjenester og teknologier samt til at vise dig indhold og reklamer, som er tilpasset dine interesser.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Persondataforordningen regulerer behandling og indsamling af personrelaterede oplysninger – herunder personoplysninger, som indsamles på internettet.

Derfor må vores behandling af dine personoplysninger, ifølge persondataforordningen, kun ske med samtykke fra dig. Og dit samtykke kan til enhver tid tilkaldes, hvorefter vi sletter dine personoplysninger.
Når du har givet samtykke til behandling af dine personoplysninger, har du, ifølge persondataforordningen, ligeledes altid ret til at få oplyst af os, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. I tilfælde af at disse oplysninger er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve de berigtiges eller slettes.

Ifølge persondataloven skal vi opbevare dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Det betyder at vi kun gemmer dine personoplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og at vi løbende kontrollerer vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at dine personoplysninger håndteres forsvarligt. Men du skal dog være opmærksom på, at afgivelse af dine personoplysninger sker på eget ansvar.

Vi sørger naturligvis for at slette eller anonymisere dine personoplysninger løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes.

Mener du ikke at dine personoplysninger er blevet behandlet korrekt? Har du altid mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Denne klage indgives til datatilsynet.

Hvordan får jeg oplyst, hvilke personoplysninger i ligger inde med om mig?

Hvis du gerne vil vide, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig hos os, skal du blot kontakte os på info@attityde.dk eller på telefon 88 638 638. Er der registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du ligeledes kontakte os på ovenstående. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataforordningen.

HJEMMESIDEN ER DREVET OG EJET AF:
Attityde.dk
Nygade 22B 1. sal, tv.
8600 Silkeborg
Tlf.: 88 638 638
E-mail: info@attityde.dk
CVR-nr.: Attityde I/S (CVR: 30754581) & Attityde ApS (CVR: 36543434)

Vi skaber resultater for bl.a.