Scroll videre———
Partnerne

Erfarne specialister i markedsføring

Vi samarbejder med en række dygtige partnere inden for alle former for markedsføring, herunder fotografering, video, tekstforfatning, søgemaskineoptimering og grafisk design.

Når du vælger at arbejde med os, sørger vi for, at alle fornødne kræfter er i huset. Uanset om du skal bruge en fed video til hjemmesiden eller knivskarpe tekster, har vi holdet klar. Vores ATTITYDE PARTNERS-program består af nøje udvalgte professionelle venner, som vi med ro i maven kan sende ud til dig.

 

En del af Kompagniskabet

Kompagniskabet hjælper dig med at få struktur på din kommunikation gennem strategi, eksekvering og optimering. Gennem et produktivt samarbejde sikrer vi dig de bedste forudsætninger for at skabe forretning med din kommunikation.

 

En strategi er nemlig kun værdifuld, hvis den eksekveres.

 

Kumpanerne i Kompagniskabet

Kompagniskabet består af tre selvstændige virksomheder – ANITA DALSGAARD, Attityde og Blikfang. Fælles for os alle er, at vi brænder for klar og tydelig kommunikation, både internt og eksternt. Kompagniskabet er din fleksible kommunikationspartner. Vi tilpasser os dine behov – uanset om du har brug for strategisk sparring, et løft af dit koncept eller mangler en god ide til din næste kampagne.

 

Læs mere om tankerne bag konceptet på www.kompagniskabet.com

Vi skaber resultater for bl.a.