Branding

HVAD SIGER DE OM DIG UDE I BYEN?

Oplever du, at nye kunder kommer helt af sig selv, fordi dine kunder taler godt om dig? Eller bliver du ”bagtalt”? Dit brand er det, som folk fortæller om dig, når du ikke er der. Med et styrket brand øger du kendskabet til din forretning, skaffer flere potentielle kunder og styrker loyaliteten hos dine medarbejdere.
Branding

Branding

ER DU KLAR OVER DET SIGNAL, DU SENDER?

Mistænker du, at potentielle kunder vælger dig fra, fordi dit brand er blevet umoderne? Du ønsker selvfølgelig at se mindst lige så professionel ud som konkurrenten. Betragt det lidt som at bestille bord på en restaurant: Hver sin smag, men du vælger at gå ind på den restaurant, som du har hørt godt om og som ser ordentlig ud.

Branding Stå Ud I Maengden (1)

Branding

HVAD KAN VI GØRE FOR DIT BRAND?

Hos Attityde får du nogle kreative hoveder, som har erfaring med designprocessen fra A til Z. Så har du brug for et nyt virksomhedsnavn, et opdateret logo eller en helt ny grafisk identitet, så står vi klar til at give en hjælpende hånd. Vi sørger for, at din visuelle profil afspejler den værdi, du skaber for dine kunder. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, så du ender med et unikt og stærkt brand, som kan leve langsigtet blandt dine målgrupper.

Styrk Dit Brand

Branding

HAR DU EN GOD HISTORIE?

Ved du, hvad der fanger din målgruppes opmærksomhed? Ved du, om de husker dit brand, og om de kan skelne det fra konkurrentens?

Vi kan hjælpe dig med at stå ud i mængden med den rigtige historie. Et godt brand skaber stærke bånd til målgruppen ved at agere på tværs af medier og platforme. Vi tager gerne et kig på den røde tråd, som vi kan skabe for dit brand med digital markedsføring og annoncering.

Vores
Cases

Alle cases

Autocentrum Odense

Hjemmeside

Autocentrum Odense

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Vis case

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

Jakobskolen

Hjemmeside

Jakobskolen

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Vis case