Hjemmesider

Skal du have en professionel hjemmeside? 

Hos os er ingen kunder for store, og ingen er for små. Det vigtigste for os er, at du får din drømme hjemmeside.

Sådan arbejder vi

Resultater med et tæt samarbejde

1

Workshop

I workshoppen samles beslutningstagere for at arbejde koncentreret og praktisk med opgaven. Workshoppen skaber fundament for den efterfølgende proces.

2

Webdesign

I tæt samarbejde med vores team, udarbejdes et design som passer til den stillede problemstilling og jeres visuelle identitet.

3

Prototyper

Vi udarbejder en interaktiv prototype af løsningen, på den måde mindsker vi misforståelser, og vi kan teste og tilpasse løsningen før den programmeres.

4

Programmering

Programmering og test er den mest omfattende del af processen, derfor er den forgående proces vigtigt for at undgå eventuelle misforståelser ikke opdages her.

Professionelle Hjemmesider

Hjemmeside

Professionelle hjemmesider

Ønsker du en ny professionel hjemmeside, der er brugervenlig og konverterbar? Vi designer din moderne og funktionsdygtige hjemmeside, med fokus på de nyeste teknologier, trends og tendenser.

Vi har leveret et hav af hjemmesider igennem de sidste 14 år, så kan være sikker på at kvaliteten er i orden.

Passer Til Budget

Hjemmeside

Balance mellem dine ambitioner og dit budget

Vi lytter og har forståelse til dine ønsker og drømme – men også til dit budget og din pengepung. Vores tilbud er krystalklare og uden ubehagelige overraskelser på bagkanten.

Branding Stå Ud I Maengden (1)

Løsninger til dig

Skabeloner eller skræddersyede løsninger

En skabelon giver dig et hav af muligheder, så du får en professionel hjemmeside, som du har sat dit eget præg på. Ønsker du en unik hjemmeside, så skræddersyer vi en hjemmeside til dig efter dine specifikke ønsker til design og funktionalitet. Uanset hvilken løsning du vælger, så er vi med dig hele vejen fra idé til udvikling og efterfølgende hjælp og vejledning.

Vores
Cases

Alle cases

Specialbutikken

Hjemmeside

Specialbutikken

Fysisk forretning med digital synlighed

Vis case

Sand Jensen

Hjemmeside

Sand Jensen Automobiler A/S

Løbende udvikling og optimering

Vis case

Young Avenue

Digital markedsføring

Young Avenue

Vækst med løbende SEM og Facebook

Vis case

Leveret af
Du bestemmer over dine data

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'OK' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på vores datapolitik side.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Nødvendige
Statistiske
Marketing
Afvis alle
Opdater samtykke