Skræddersyet hjemmeside

Skal du have en skræddersyet hjemmeside? 

Hos os er ingen kunder for store, og ingen er for små. Det vigtigste for os er, at du får din drømmehjemmeside. Lad os tage en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvordan vi kan løse dem.

Sådan arbejder vi

Resultater med et tæt samarbejde

1

Workshop

Her mødes vi med dig for at arbejde koncentreret og praktisk med opgaven. Workshoppen skaber fundamentet for den efterfølgende proces.

2

Webdesign

I et tæt samarbejde med dig udarbejder vores team et design, som passer til den opstillede problemstilling og din visuelle identitet.

3

Prototyper

Vi udarbejder en interaktiv prototype af løsningen. På den måde undgår vi misforståelser, og vi kan teste og tilpasse løsningen, før den programmeres.

4

Programmering

Programmering og test er den mest omfattende del af processen. Derfor er den foregående proces vigtig for at undgå eventuelle misforståelser.

5

UNDERVISNING

Vi oplærer dig, så du selv kan konfigurere siden efterfølgende og arbejde videre med den, hvis du ønsker det.

Professionelle Hjemmesider

Hjemmeside

15 års professionelle hjemmesider

Ønsker du en ny professionel hjemmeside, der er brugervenlig og konverterbar samt styrker tilliden til din forretning?

Vores dygtige fagfolk designer din moderne og funktionsdygtige hjemmeside med udgangspunkt i de nyeste teknologier, trends og tendenser. Vi har styr på teknikken og lovgivningen og taler et sprog, du kan forstå. På den måde undgår du irriterende hjemmesideopdateringer, billeder der ikke skalerer ordentligt eller mistede adgangskoder. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi har leveret et hav af hjemmesider til tilfredse kunder igennem de sidste 15 år. Derfor kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Passer Til Budget

Hjemmeside

Balance mellem dine ambitioner og dit budget

Vi lytter og har forståelse for dine ønsker og drømme – men også for din pengepung. Vores tilbud er krystalklare og uden ubehagelige overraskelser på bagkanten.

Branding Stå Ud I Maengden (1)

Løsninger til dig

Skabeloner eller skræddersyede løsninger?

Ønsker du en unik hjemmeside, så skræddersyr vi gerne en hjemmeside til dig efter dine specifikke ønsker til design og funktionalitet.

Men vi laver også skabelonhjemmesider. En skabelonhjemmeside giver dig også et hav af muligheder. Her får du en professionel hjemmeside, som du løbende har godkendt, og som naturligvis er pakket ind i din virksomheds visuelle identitet.

Uanset hvilken løsning du vælger, så er vi med dig hele vejen fra idé til udvikling og efterfølgende hjælp og vejledning.

Vores
Cases

Alle cases

KM Bilsalg

Hjemmeside

KM Bilsalg

Mere salg med ny hjemmeside

Vis case

Agilease

Hjemmeside

Agilease

Fra rodet hjemmeside til brugervenlig kundeoplevelse

Vis case

Autocentrum Odense

Hjemmeside

Autocentrum Odense

Autocentrum Odense er kørt helt i front

Vis case