Søgemaskineoptimering

Google er den største kilde til online salg… 

Når dine kunder skal købe noget, så søger de! Derfor er det vigtigt at ligge i toppen af Googles søgeresultat.
Ads

SEO

KAN DINE KUNDER OVERHOVEDET FINDE DIG?

Hvor ofte klikker du videre på side 2 i Googles søgeresultater? Ikke særlig tit, vel? Det gør dine kunder heller ikke. Hvis din hjemmeside ligger på side 2 eller 3, så går du derfor med høj sandsynlighed glip af nye kunder, der aldrig vil få øjnene op for, hvad du kan gøre for dem. Heldigvis kan SEO være en del af løsningen.

Ydelser

Styrk Dit Brand

Søgemaskinoptimering

HVAD ER SEO?

Relevant søgemaskineoptimering, eller SEO, sørger for at din hjemmeside bliver bedre venner med søgemaskiner og de eftertragtede topplaceringer i søgeresultaterne. Med andre ord: At du klatrer opad i Googles søgeresultater og bliver synlig overfor potentielle kunder. En del af processen går ud på at finde frem til de ord, dine kunder søger på – og derefter at implementere dem korrekt på din hjemmeside.

Branding Stå Ud I Maengden (1)

SEO

HVORDAN GÅR VI TIL VÆRKS?

For at give dig de bedste resultater starter vi altid med en indledende analyse af din hjemmeside. Det inkluderer en dybdegående søgeordsanalyse, linkanalyse og konkurrentanalyse.

Bedre Konvertering

Søgemaskinoptimering

HVOR LANG TID TAGER DET?

SEO bygger på forskellige faktorer, som er bestemt af Google. Det er vigtigt at søgemaskineoptimere ud fra brugernes synspunkt, når du vælger søgeord, laver indhold og generelt optimerer din hjemmeside. SEO er derfor aldrig statisk men en løbende og langsigtet proces, da markedet altid ændrer sig. Vi sørger for at rådgive og hjælpe med de nyeste tendenser og retningslinjer.

Styrk Dit Brand (1)

VIDSTE DU…

AT ANNONCERING PÅ DE SOCIALE MEDIER OGSÅ PÅVIRKER DIN RANGERING?

Det er vigtigt, at du er synlig på f.eks. Facebook og linker ind til din hjemmeside via dine opslag og kampagner. Links til din hjemmeside fortæller nemlig Googles søgemaskine, at din hjemmeside er populær, hvilket har indflydelse på din placering i Google.

Vores
Cases

Alle cases

College360

Hjemmeside

College 360

Branding og event i Jysk Arena

Vis case

Grejsdalens efterskole

Digital markedsføring

Grejsdalens efterskole

Forudseende branding, der sikrer en stabil efterskole

Vis case

Rødgaard Ejendomme

Hjemmeside

Rødgaard Ejendomme

Ny hjemmeside til boligudlejer

Vis case