Søgemaskineoptimering

Google er den største kilde til online salg… 

Når folk skal købe noget, så søger de! Derfor er det vigtigt at ligge i toppen af Googles søgeresultat for at blive set

Ads

SEO

Hvad er seo?

Søgemaskinoptimering har i daglig tale den populære betegnelse SEO. SEO sørger for at gøre din hjemmeside bedre til søgemaskiner og de eftertragtede topplaceringer i Googles søgeresultater. Det sker i korte træk ved at finde ud af hvilke ord, dine kunder søger på - og derefter at få dem korrekt implementeret på din hjemmeside.

Ydelser

Styrk Dit Brand (1)

Konvertering

Øg din konverteringsgrad

Med den rette søgemaskineoptimering klatrer du opad i Googles søgeresultater, og derved bliver din hjemmeside synlig overfor potentielle kunder. For at give dig de bedste resultater starter vi altid med en indledende analyse af din hjemmeside, som inkluderer en dybdegående søgeordsanalyse, linkanalyse og konkurrentanalyse.

Branding Stå Ud I Maengden (1)

Vidste du...

At annoncering på de sociale medier også påvirker din rangering?

Det er vigtigt, at du er synlig på Facebook og linker ind til din hjemmeside via dine opslag og kampagner. Links ind til din hjemmeside fortæller nemlig Googles søgemaskine, at din hjemmeside er populær - hvilket har indflydelse på din placering i Google.

Bedre Konvertering

Søgemaskinoptimering

Hvor lang tid tager det?

SEO bygger på forskellige faktorer som er bestemt af Google. Det er vigtigt at søgemaskineoptimere ud fra brugernes synspunkt, når du vælger søgeord, laver indhold og generelt optimerer din hjemmeside. SEO er derfor aldrig statisk men en løbende og langsigtet proces, da markedet altid ændrer sig. Vi sørger for at rådgive og hjælpe med de nyeste tendenser og retningslinjer.  

Vores
Cases

Alle cases

Prospectu

Hjemmeside

Prospectu

Skræddersyet grafisk identitet

Vis case

Raundahl Performance

Hjemmeside

Raundahl Performance

Fysisk og digitalt boost

Vis case

College360

Hjemmeside

College 360

Branding og event i Jysk Arena

Vis case