Digital Kollega

Få din egen marketingafdeling til en brøkdel af prisen

Se fordelene

Fordelene

Hvorfor skal du have en digital kollega?

En digital kollega er din adgang til en komplet marketingafdeling, til en brøkdel af prisen. Vi fjerner fokus fra, hvilke medier, platforme og ydelser du bør investere i, og i stedet fokuserer vi på din forretning og de udfordringer, du står overfor. Målet er en resultatorienteret tilgang, hvor vi sammen arbejder mod at nå dine ambitioner. Vores eksperter byder ind med de nødvendige værktøjer for at opnå de bedst mulige resultater.

Din genvej til vækst

Læn dig tilbage og lad os tage ansvaret for din online markedsføring. Vi udgør dit komplette marketingteam.

Samarbejde i fokus

Som din digitale kollega bliver vi en naturlig forlængelse af din virksomhed. Sammen sikrer vi, at budgettet udnyttes optimalt for at nå de fastsatte mål.

Du kender altid din udgift

Ingen kan lide at modtage en uventet regning. Derfor overskrider vi ikke det fastlagte budget, medmindre du anmoder om det direkte.

Du slipper for...

Barsel, løn, sygdom, ferie, pension, uddannelse, lovgivning, kontor, konflikthåndtering, skat, afgifter og alt det andet, der følger med personale.

Vores tilgang

Marketing er en investering i vækst

Vores tilgang er altid at begynde med at fastlægge dine ambitioner, opstille et realistisk budget, og først derefter diskutere hvilke tjenester der bedst kan hjælpe dig med at nå dine mål, inden for dit budget.

Kontakt os

Budget

Ambition

Sammen afdækker vi dine mål og ambitioner for din virksomheds vækst og fremgang.

01
Budget

Budget

Vi bruger data og din branches nøgletal til at forme et konkurrencedygtigt budget.

02
Budget

Samarbejde

Vi bliver en naturlig forlængelse af din virksomhed. Sammen sikrer vi, at budgettet udnyttes optimalt for at nå de satte mål.

03
Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder

Jeg fik lavet min nye hjemmeside hos Attityde og er mere end tilfreds med resultatet. Det har været en super proces fra start til slut og jeg har følt mig båret igennem hele forløbet. Kæmpe ros til alle de MEGET kompetente og friske folk der har været indover projektet. I og Attityde får 5 STORE stjerner herfra....😊

5.0

Nikolaj Thomsen

Bradals Produkthandels samarbejde med Attityde er meget givende. Deres kommunikation er både effektiv og venlig, hvilket gør det let for os at udveksle idéer og løse eventuelle udfordringer undervejs. De er altid hurtige til at besvare vores spørgsmål og lytter nøje til vores behov. Det mest aktuelle resultat af vores samarbejde er en ny hjemmeside, der fuldt ud opfylder vores ønsker og forventninger. Den positive dialog, vi har, er hele tiden med til at styrke tilliden. Vi er meget tilfredse med resultaterne af vores samarbejde med Attityde.

5.0

Lars Holm Soerensen

Lars Holm Sørensen

Indkøbschef

Leverer en supergod vare og service. Har forståelse for at navigere med den lokale fortolkning på vores internationale linjer. Helt klart "niveau til mere end Silkeborg"

5.0

Thomas Kruse Theil

Thomas Kruse

Marketing manager, Denmark

Attityde har været vores samarbejdspartner i forbindelse med fornyelse og gentænkning af Rødgaard Ejendomme's hjemmeside. Dygtigt mandskab og kreative løsninger. Attityde får vores bedste anbefaling 👍

5.0

Kathrine Søholdt

Meget professionelt – meget servicemindede og meget imødekommende og behagelige mennesker at arbejde sammen med. Kan kun give min allerbedste anbefaling til Attityde.

5.0

Henrik Dyre

Henrik Dyre Pedersen

Indehaver, HDY Business

Meget behagelige henvendelser fra Attityde, der tilbyder gode løsninger. God tone og gode til at besvare spørgsmål

5.0

Trine Frits Nielsen

Vildt kompetente folk, der overrasker positivt gang på gang.

5.0

Michael Nørgaard Nielsen

Reliable, professional and friendly. We enjoy working with Attityde.

5.0

Sandjensen Autohaus

Autohaus Sand Jensen

Troværdig rådgivning, professionel udførelse, stor fleksibilitet og forståelse for kundebehov. Vi er så glade for samarbejdet.

5.0

89257859 3128487193850280 4394562747166097408 N

Mette Sørensen Djaba

Ledelsessekretariatschef

Vi vil anbefale både vores kunder og forretningsforbindelser at kontakte Attityde, hvis de skal bruge en ny hjemmeside. ”Nørderne” hos Attityde har forstået at gøre tekniske hjemmeside-termer forståelige for båd-tosser med begrænset it viden.

5.0

Peter Fris

Peter Fris

Sælger, Siim Båd & Motor A/S

Det er mere end blot et webbureau – det er en regulær sparringspartner

5.0

Camilla Mehlsen

Camilla Mehlsen

Indehaver, Prospectu

Det er eksploderet, efter at vi har fået den nye hjemmeside. Vi har undersøgt det, og det kan kun være den nye side. Vi har fået mange flere henvendelser. Mange flere SERIØSE henvendelser. Vi har solgt flere biler.

5.0

Jesper KM Bilsalg

Jesper

Indehaver af KM Bilsalg
Digital Kollega

Vi kender dine konkurrenters budget

Vi ved hvad dine konkurrenter investerer i deres marketing. Skal vi give dig indsigt i dine konkurrenter, og fortælle dig dit uforløste vækst potentiale?

Få afdækket din konkurrent

Marketing budget
11.000DKK

+4.000

5.500DKK

-4.000