Kontakt os

Lad os tale om dine ambitioner

Karsten

Karsten Gråbæk

CEO & Partner

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder

5.0

Attityde har været vores samarbejdspartner i forbindelse med fornyelse og gentænkning af Rødgaard Ejendomme's hjemmeside - Dygtigt mandskab og kreative løsninger. Attityde får vores bedste anbefaling 👍

Platform: Trustpilot

Kathrine

5.0

Jeg fik lavet min nye hjemmeside hos Attityde og er mere end tilfreds med resultatet. Det har været en super proces fra start til slut og jeg har følt mig båret igennem hele forløbet. Kæmpe ros til alle de MEGET kompetente og friske folk der har været indover projektet. I og Attityde får 5 STORE stjerner herfra....😊

Platform: Google

Nikolaj Thomsen

5.0

Bradals Produkthandels samarbejde med Attityde er meget givende. Deres kommunikation er både effektiv og venlig, hvilket gør det let for os at udveksle idéer og løse eventuelle udfordringer undervejs. De er altid hurtige til at besvare vores spørgsmål og lytter nøje til vores behov. Det mest aktuelle resultat af vores samarbejde er en ny hjemmeside, der fuldt ud opfylder vores ønsker og forventninger. Den positive dialog, vi har, er hele tiden med til at styrke tilliden. Vi er meget tilfredse med resultaterne af vores samarbejde med Attityde.

Platform: Google

Lars Holm Sørensen

Indkøbschef

5.0

Leverer en supergod vare og service. Har forståelse for at navigere med den lokale fortolkning på vores internationale linjer. Helt klart "niveau til mere end Silkeborg"

Platform: Google

Thomas Kruse

5.0

Attityde har været vores samarbejdspartner i forbindelse med fornyelse og gentænkning af Rødgaard Ejendomme's hjemmeside. Dygtigt mandskab og kreative løsninger. Attityde får vores bedste anbefaling 👍

Platform: Google

Kathrine Søholdt

5.0

Meget professionelt – meget servicemindede og meget imødekommende og behagelige mennesker at arbejde sammen med. Kan kun give min allerbedste anbefaling til Attityde.

Platform: Google
Henrik Dyre

Henrik Dyre Pedersen

Indehaver, HDY Business

5.0

Meget behagelige henvendelser fra Attityde, der tilbyder gode løsninger. God tone og gode til at besvare spørgsmål

Platform: Google

Trine Frits Nielsen

5.0

Vildt kompetente folk, der overrasker positivt gang på gang.

Platform: Google

Michael Nørgaard Nielsen

5.0

Reliable, professional and friendly. We enjoy working with Attityde.

Platform: Google

Autohaus Sand Jensen

5.0

Troværdig rådgivning, professionel udførelse, stor fleksibilitet og forståelse for kundebehov. Vi er så glade for samarbejdet.

Platform: Facebook
89257859 3128487193850280 4394562747166097408 N

Mette Sørensen Djaba

Ledelsessekretariatschef

5.0

Vi vil anbefale både vores kunder og forretningsforbindelser at kontakte Attityde, hvis de skal bruge en ny hjemmeside. ”Nørderne” hos Attityde har forstået at gøre tekniske hjemmeside-termer forståelige for båd-tosser med begrænset it viden.

Platform: Google
Peter Fris

Peter Fris

Sælger, Siim Båd & Motor A/S

5.0

Det er mere end blot et webbureau – det er en regulær sparringspartner

Platform: Facebook
Camilla Mehlsen

Camilla Mehlsen

Indehaver, Prospectu
Digital Kollega

Vi kender dine konkurrenters budget

Vi ved hvad dine konkurrenter investerer i deres marketing. Skal vi give dig indsigt i dine konkurrenter, og fortælle dig dit uforløste vækst potentiale?

Få afdækket din konkurrent

11.000DKK

+4.000

5.500DKK

-4.000