Case

Mere end 500 hjemmesider til danske bilforhandlere

Dato

2015

Kunde

Bilinfo

Ydelser

Hjemmeside

Opgaven

Mere end 500 hjemmesider til danske bilforhandlere

Vi er markedsledende i levering af professionelle hjemmesider til bilforhandlere i Danmark. Vores webløsninger bliver integreret med de produkter, som eBay leverer i forvejen, og sammen udgør vi et helt unikt team i bilbranchen.

Samarbejdet

Fra midten af landet til hele Danmark

Sådan kan samarbejdet mellem Attityde.dk fra Silkeborg og den danske afdeling af eBay beskrives. Attityde udvikler hjemmesideløsninger til eBay’s kunder i den danske bilbranche.

Bilinfo Case02

Mange muligheder

Individuelt tilpassede løsninger

Vi gør det muligt for eBay’s kunder at få en individuelt tilpasset løsning, der er noget helt andet end de klassiske skabelonløsninger, som bilbranchen er vant til. eBay’s kunder er meget varierede i størrelse, og derfor har det været afgørende, at vores produkter kan tilpasses behovet.

Bilinfo Case05

Bilinfo

Det bedste af begge verdener

Bilforhandlerne får det bedste af begge verdener med denne løsning. eBay kender forhandleren og har forhandlerværktøjet Bilinfo, som integrerer med de fleste markedsføringsplatforme såsom BilBasen og DBA.

Attityde har også erfaring med bilbranchen og er eksperter på webløsninger, og i kraft af deres størrelse er de i stand til agere hurtigt for at tilpasse sig markedets ønsker og behov.

Resultatet

Hvorfor blev det Attityde?

Det har ikke været en nem opgave at blive godkendt som leverandør og samarbejdspartner med en af verdens største internetvirksomheder.

”eBay valgte et samarbejde med os, fordi, ja attituden var den rigtige."

Vores
Cases

Alle cases

Agilease

Hjemmeside

Agilease

Fra rodet hjemmeside til brugervenlig kundeoplevelse

Vis case

Jakobskolen

Hjemmeside

Jakobskolen

En moderne og velorganiseret hjemmeside

Vis case

Siim Baad og Motor

Hjemmeside

Siim Båd & Motor A/S

Flere henvendelser direkte til sælger

Vis case