Ambitiøs radioforhandler af Bang og Olufsen - en del af Expert kæden.

Kunde: Bremdal Radio & TV
Type: Digital markedsføring
Leverancer: Hjemmeside , Koncept , Søgemaskineoptimering , Digital strategi , Facebook annoncering

Har du brug for en specialist i B&O er det Bremdal Radio & TV, lige uden for Struer, du skal have fat i. Du finder også de klassiske B&O-produkter på webshop, som vi hos Attityde har fornøjelsen af at optimere.

STØRST på B&O i Danmark

Bremdal Radio & TV er kendetegnet ved godt købmandsskab, høj faglighed og 43 års indgående B&O-ekspertise. Bremdal sælger nyt og brugt B&O i hele landet. De en del af Expert-kæden, og tilbyder derigennem et bredt udvalg af IT, radio-/TV, foto- og GPS-udstyr.

 

 

Digitalt samspil

Attityde har i mange år været på hold med Bremdal og varetager hele deres online platform fra Google til Facebook. Formålet er i bund og grund enkelt: vi skal ramme eksisterende og potentielle kunder i et stadigt mere konkurrencepræget marked. Vi står som digital sparringspartner klar til at gribe boldene og gøre dem til virkelighed.

Udbyttet er klart

Siger vi B&O, vil mange sige luksusbrand og det kræver en ekstra markedsføringsindsats i takt med flere spillere inden for salg af elektronik. Foreningen mellem Expert og Bremdal skal også tænkes ind ligesom det tekniske aspekt i at holde rede på mere end 11.000 varer på webshop. Attityde vækster Bremdal Radios omsætning gennem målrettet annoncering. 

Har du en idé eller udfordring? Så kontakt os
Tilmeld dig vores nyhedsbrev